محل تبلیغات شما
چكيده: نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنايع غذائي دو گونه است. كاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائين. از امواج اولتراسوند با شدت پايين به عنوان روش تجزيه‌اي در تهيه اطلاعات مربوط به ويژگي هاي فيزيكي و شيميايي مواد غذايي استفاده مي شود. در اين حالت توان به كار رفته به حدي پائين است كه پس از قطع امواج اولتراسونيك هيچگونه تغييري در خواص فيزيكي و شيميايي مواد غذايي ايجاد نمي شود در نتيجه به اين تكنيك non-destrusive يا غير مخرب گويند و از آن مي توان

خطر استفاده از کیسه های نایلونی به منظور قرار دادن نان در آن

مواد غذایی گیاهی دارای کلسیم که می توانند جایگزین لبنیات شوند.

نانو فناوری در صنعت غذایی

اولتراسوند ,امواج ,شدت ,مي ,پائين ,غذايي ,با شدت ,مواد غذايي ,و شيميايي ,اولتراسوند با ,فيزيكي و

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها